Olen nyt tykästynyt liivatteettomiin juustokakkuihin. Sillä perusteella lähdinkin tätä kakkua suunnittelemaan. Loppujen lopuksi ohjeesta tuli taas oma sovellus.
Pohja:
n. 270 g (n. 1,5 pötköä) Marianne Dominoita
n. 2 rkl maitoa
Täyte:
4 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
250 g mascarponea
noin 2,5 rkl vaniljasokeria
noin 2,5 rkl tomusokeria
noin 45 g (n. 1,5 pötköä) MarianneDominoita
Koristeluun esim. Marianne Dominoita, marenkeja, karkkeja
Murskaa 3 pötköä dominoita. Jätä puolet odottamaan täytteen valmistusta.
Lisää pohjaan tarkoitettujen keksin murujen joukkoon maitoa kunnes murska on sen verran kosteaa, että siitä saa juuri ja juuri puristettua pallon. Kaada keksimurska leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma. Lisää joukkoon juustot ja sokerit sekä loput keksimurskasta. Levitä tasaisesti pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Irrota vuoasta ja koristele.
Pohja:
n. 270 g (n. 1,5 pötköä) Marianne Dominoita
n. 2 rkl maitoa
Täyte:
4 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
250 g mascarponea
noin 2,5 rkl vaniljasokeria
noin 2,5 rkl tomusokeria
noin 45 g (n. 1,5 pötköä) MarianneDominoita
Koristeluun esim. Marianne Dominoita, marenkeja, karkkeja
Murskaa 3 pötköä dominoita. Jätä puolet odottamaan täytteen valmistusta.
Lisää pohjaan tarkoitettujen keksin murujen joukkoon maitoa kunnes murska on sen verran kosteaa, että siitä saa juuri ja juuri puristettua pallon. Kaada keksimurska leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma. Lisää joukkoon juustot ja sokerit sekä loput keksimurskasta. Levitä tasaisesti pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Irrota vuoasta ja koristele.
-Anni-
Kommentit
Lähetä kommentti