Kakkuja on viime aikoina tullut tehtyä niin monta, että äitienpäiväksi halusin tehdä jotain muuta ja päädyin porkkanakakun makuiseen kääretorttuun. Tähän tuli ihanan paljon porkkanakakun parasta osuutta eli täytettä.
Pohja
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100g voita
2dl vehnäjauhoja
2tl kanelia
1tl kardemummaa
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
2dl porkkanaraastetta
Täyte
400g maustamatonta tuorejuustoa
100g voita
5dl tomusokeria
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sulatettu voi ja kuivat aineet. Lopuksi lisää porkkanaraaste. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita täytteen ainekset. Levitä täyte täysin jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa kääretortuksi.
Koristelin kääretortun yksinkertaisesti vain muutamalla mansikan lehdellä.
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100g voita
2dl vehnäjauhoja
2tl kanelia
1tl kardemummaa
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
2dl porkkanaraastetta
Täyte
400g maustamatonta tuorejuustoa
100g voita
5dl tomusokeria
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sulatettu voi ja kuivat aineet. Lopuksi lisää porkkanaraaste. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita täytteen ainekset. Levitä täyte täysin jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa kääretortuksi.
Koristelin kääretortun yksinkertaisesti vain muutamalla mansikan lehdellä.
-Anni-
Kommentit
Lähetä kommentti